banner

Open Draaidag bij Stoommachine Oisterwijk


De vrijwilligers van de stoommachine nodigen u graag uit om op 18 maart tussen 11:00 uur en 16:00 uur te komen kijken naar de draaiende stoommachine.

Bezoekers kijken hun ogen uit bij de stoommachine van de KVL. (foto: Joris van der Pijll)

De Stoommachine bevind zich op het voormalig fabrieksterrein aan de Almijstraat in Oisterwijk. U bent van harte welkom op dit gratis toegankelijk evenement. Zij zorgen voor de warmte en de techniek, en hopen dat u even langs kunt komen.

De Stoommachine was jarenlang letterlijk de draaiende kracht op de grootste leerfabriek van Oisterwijk. Hij staat, voor een groot deel gerenoveerd, centraal op het terrein. Vrijwilligers hebben daar jaren en jaren aan gewerkt, en het is een lust voor het oog om dat te mogen bewonderen.

Delen: