banner

Hans Aarsman met Precies Andersom in Tiliander Oisterwijk


Hans Aarsmans bezigheden laten zich het beste omschrijven als: observeren, fotograferen, tellen en meten. Zijn fotografische werk is diverse keren te zien geweest in het Stedelijk Museum Amsterdam. Hij schreef diverse theaterstukken, waaronder een monoloog met Garry Winogrand in de hoofdrol.

Iedere donderdag in de Volkskrant, iedere zaterdag in De Tijd staat de Aarsman Collectie, waarin hij als een detective met een loep boven foto’s hangt. Precies Andersom wordt een hilarische avond vol onverwachte ontdekkingen. Dingen zitten namelijk vaak anders in elkaar dan je verwacht.

Over Precies Andersom schreef:

De Correspondent: ‘De nieuwsgierigheid en humor spatten van de planken af. Voor de liefhebbers: de stelling van Bayes komt ook langs. Voor de niet-liefhebbers: Aarsman laat zien dat zelfs een suffe statistische stelling hilarisch kan zijn.

Het Parool: ‘Aarsman is een fijne geek die aanstekelijk vertelt.’

Theaterkrant.nl: ‘Aarsman is een vlotte en geestige spreker, die met zijn observaties geregeld tot fascinerende conclusies komt. Mooi is om hem zo’n analyse live te zien uitvoeren… Aarsman is gezegend met een droogkomisch gevoel voor humor waardoor Precies Andersom bijzonder geestig is.

Precies Andersom van Hans Aarsman is te zien op vrijdag 6 april om 20.30 uur in Tiliander te Oisterwijk. Entree €18,50. Voor meer informatie kunt u kijken op tiliander.com of bellen naar 013- 207 3333.

Delen: