banner

Gadgets scoren op Intents en Rebirth Festival?!


Wat is er leuker dan naar een festival gaan? Daar genieten en uit je dak gaan? En uiteraard weer leuke herinnering scoren!

Heerlijk weer bij Intents Festival Oisterwijk (Foto: Rick Denissen).

 

Ze worden steeds populairder, niet alleen de festivals maar ook de bijbehorende gadgets, om weg te geven, of voor de verkoop. Uit liefde voor die sfeer verhogende hebbedingetjes, werd het Oisterwijkse bedrijf The Festival Company geboren. Hun slogan is dan ook:

WE LOVE FESTIVALS AND PARTIES

The Festival Company bedient de festivalmarkt met onder andere merchandise, party gadgets en sfeermakers zoals LED-foamsticks . Festival gadgets zoals de Freaky Glasses spacebrillen en de universele Partydop zijn inmiddels razend populair onder het festival publiek. The Festival Company, ooit ontstaan als de hobby van Chris Spijkers en Teun Verhagen, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met diverse webshops in Nederland en Europa, je komt hun gadgets dan ook overal tegen! Bijvoorbeeld op het Oisterwijkse Intents festival, en het Rebirth in Haaren!

Delen: