banner

Expositie Beeldkracht bij Inlooppunt Oisterwijk


Elke laatste maandagmiddag van de maand organiseert de werkgroep van Cultuur en Beleef interessante bijeenkomsten voor senioren. Het is een initiatief van ContourdeTwern, Met je Hart, de Bibliotheek en het Gerard Horvers huis.

Speciaal voor senioren die graag een activiteit met meer diepgang zoeken. Thema’s als geschiedenis, kunst, filosofie, religie passeren de revue. Vanwege groeiende belangstelling, is de huiskamer van het Gerard Horvershuis voor deze activiteit uitgebreid met de huiskamer van het Inlooppunt. Zo is het mogelijk om meer mensen te ontvangen. In februari gaf Ellen Geerts een bezielende lezing over kunst mede aan de hand van een expositie in het beide huizen, die zij inrichtte met schilderijen van Atelier Beeldkracht.

Bezoeken Expositie

Een kunstwerk uit de expositie bij Inlooppunt Oisterwijk.

In de loop der jaren zijn al veel mooie kleurrijke schilderijen gemaakt. Een selectie hiervan is te zien in het Gerard Horvers Huis en het Inlooppunt aan de Kerkstraat 48. De expositie duurt tot 1 mei 2018. Op dinsdag- en donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 en vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 is het Inlooppunt vrij toegankelijk om de schilderijen te bezichtigen. De koffie staat klaar! U bent van harte welkom!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de bijeenkomsten van Cultuur en Beleef? Neem dan contact op met Jacqueline van den Acker van ContourdeTwern. Wilt u meer weten over wat er allemaal te doen is In het Gerard Horvers Huis en het Inlooppunt? Neem dan contact op met Ingrid Oosterling of bezoek de website www.inlooppunt.nl en www.gerardhorvershuis.nl of bel 013-528 40 80. Een email naar info.oisterwijk@contourdetwern.nl kan ook.

Delen: