banner

Examens bij Oisterwijkse Karate


Zaterdag 24 maart was de sportzaal van b.s de Bunders weer omgebouwd tot karate dojo.

Examens karate in Bunders Oisterwijk

Pupillen en junioren van de diverse trainingslocaties deden, onder toeziend oog van de examinatoren en van familie, hun uiterste best om te laten zien wat zij de afgelopen periode geleerd hadden. Velen stoten en trappen, alleen en met partner, kumite, kihon en kata stonden op het programma. Een zeer uitgebreid programma wat begon met als laagste graad de witte tijger en eindigde met een 1e kyu examen, de derde bruine band in voorbereiding voor het Dan examen, de zwarte band.

Vanencompetitie

Afgelopen zondag was er de 10e editie van de Karate Vanencompetitie Zuid. Deze keer in de grote sportzaal van T-Kwadraat in Tilburg. Vanuit karateschool Furinkazan gingen 10 karateka’s strijden voor weer een hogere plaats in deze competitie.

Kayleigh Vermetten 80 punten kata, 80 punten kumite
Noor v Spreeuwel    80 punten kata
Sara van der Meijs   60 punten kata
Michelle Cornelissen 60 punten kata
Kim Antonissen  50 punten kata
Jochem de Cort  50 punten kata
Sam v Abeelen   50 punten kata
Styn v Berkel       80 punten kata
Naiche Sikteuboen  80 punten kata , 90 punten kumite
Maks Gerritsen       50 punten kata

Delen: