banner

8.565 euro voor Wensambulance Brabant


Dion Schepens is dolenthousiast: ‘Dit had ik niet durven dromen!’ Dion was samen met Cor Groot de afgelopen maanden de kartrekker, de enthousiasteling die vele bedrijven, verenigingen, vrijwilligers, donateurs en bezoekende kaartjeskopers met elkaar in verbinding bracht. Het benefietconcert dat daar uit voort kwam, bracht zaterdag maar liefst 8.565 euro op voor de Wensambulance Brabant.

Dion Schepens (midden met rode hesje) kan namens alle deelnemers een mooi bedrag doneren (Foto: Annita Schepens).

‘Wat tijdens een optreden met de Parelmuzikanten bij mij spontaan opkwam is werkelijkheid geworden. Al snel groeide mijn idee uit tot een groot benefietconcert. Iedereen die ik benaderde deed spontaan zijn toezeging.’ Zaterdagavond was pas zichtbaar, wat er bij zo’n concert komt kijken. Het heeft dan ook vele uren kruim gekost om dit alles te organiseren, maar het resultaat was er naar. Tiliander zat vol met genietende bezoekers, de opbrengst was goed, net zoals de sfeer.

Een heerlijke sfeer met live muziek, hapjes en drankjes (Foto: Annita Schepens).

Muziek en hapjes, gezelligheid een mooie dankbare beloning: er kunnen nog meer mensen geholpen worden. ‘Ik wil dan ook iedereen bedanken die dit benefietconcert tot een groot succes heeft gemaakt! Muzikanten, zangers, zangeressen, vrijwilligers, de mensen van Tiliander, sponsoren en niet te vergeten het publiek.’ Ook dankt Dion zijn vrouw Annita, die met het vele werk hem heeft gesteund.

DTZ logo low

Delen: