banner

Oisterwijkse hobbyisten: Maartje Willems


In een serie over Oisterwijkse hobbyisten, vandaag op de sax, Maartje Willems:

Hallo, Ik ben Maartje Willems. Woon al m’n hele leven in het mooie Oisterwijk en ben moeder van de twee liefste kinderen. Ik ben werkzaam bij Amaliazorg op de Catharinenberg te Oisterwijk. Ik doe daar mijn werk met veel plezier.  Naast m’n werk heb ik twee  hobby’s. M’n eerste hobby is het sparen van Coca Cola. Toen ik daar mee begon, spaarde ik echt alles. Ondertussen alleen de nog maar echt mooie en wat meer bijzondere/apartere spullen. Muziek maken op m’n alt saxofoon is m’n tweede hobby.  Ik heb nu zo’n vier jaar een alt sax en vind het heerlijk om daar een deuntje op te toeteren. Dit doe ik bij Showband Taxandria en sinds een tijdje ook bij dweilorkest de Zzzzzenderbijband! Ik vind het fijn om even helemaal te ontspannen als ik aan het spelen ben op m’n sax. Dan kan ik echt even alles vergeten en alleen maar gezellig bezig zijn met het maken van muziek. 

Fotograaf

Na de succesvolle serie Markante Figuren in Oisterwijk, is Bèr Beerendonk begonnen om hobbyisten te fotograferen. Twee van deze foto’s worden, samen met een persoonlijk verhaal van de hobbyist, gepubliceerd in weekblad De Nieuwsklok en op de website van Oisterwijk Nieuws. Heeft u een leuke of aparte hobby? Meld u dan aan, stuur een mail naar berbeerendonk@kpnmail.nl

DTZ logo low

Delen: