banner

Mensen met een beperking genoten van carnaval


‘Genoten’, want dit was gisteren, maar ook voor hen is carnaval pas net begonnen!

Speciaal feest voor speciale mensen… (Foto: Sannen van den Hoven)

In het bijzonder voor mensen met een beperking, hun familie en vrienden, werd vrijdagavond in ’t Molentje een gezellige carnavalsavond georganiseerd. Er kwamen diverse dweilorkesten langs, maar ook de raad van elf, Kloontjes werden gespot, en zo nog vele andere die er samen al een leuke avond van hebben gemaakt, met hapjes en een presentje bij binnenkomst!

Samen er op uit, dat is de naam van de organisatie, die door het jaar heen meer activiteiten organiseert, deze keer onder andere met de bewoners van Martino en Lavendel. Wie daar meer over wil weten, kan een e-mail sturen aan info@pedagogischepraktijkvandenhoven.nl

Voor de komende dagen, geniet nog lekker van carnaval, iedereen maag mee doen, bijvoorbeeld bij de kerkdienst zondagochtend, of de carnavalsmiddag van KansPlus in de Pannenschuur op dinsdagmiddag! Lees er over in onze agenda of via onderstaande link met ‘Alles over Carnaval!’

DTZ logo low

Delen: