banner

MBA Oisterwijk hoofdsponsor bij Benefietconcert voor de Wensambulance


Waarom? Om nog meer wensen mogelijk te maken!

Peter van de Parelmuzikanten speelt de sterren van de hemel (Foto: Leny van Schijndel).

Midden Brabant Advies en Nh1816 hebben zich samen als hoofdsponsor gemeld bij benefietconcert voor Stichting WensAmbulance.

Stichting WensAmbulance
Jaarlijks maken 175 vrijwilligers het mogelijk om voor 500 terminaal zieken nog een laatste wens in vervulling te laten gaan. Van het bijwonen van een optreden tot het bezoeken van een ver familielid in het buitenland. Om dit mogelijk te maken is de stichting afhankelijk van donaties en giften. ‘Als lokaal betrokken adviseur vinden wij het belangrijk om iets terug te doen voor onze samenleving, via het steunen van evenementen als het komende benefietconcert. Wij doen dit samen met de coöperatie Nh1816 Verzekeringen,’ aldus directeur Peter Dirks.

Komt u ook?
Het optreden begint om 20.00 uur en kaarten voor de avond kunt u voor €12,50 bestellen via de website van Tiliander. De gehele opbrengst is bestemd voor de Stichting WensAmbulance. Uw eventuele (aanvullende) donatie kunt u overmaken op RegioBank-rekening NL12 RBRB 8812 4568 98 onder vermelding van “Donatie, naam, postcode, huisnummer”. Anoniem mag natuurlijk ook.

‘Wij hebben alvast 5 x 2 kaarten besteld voor onze relaties. Wilt u hierop kans maken, reageert u dan uiterlijk voor 1 maart 2018 via info@middenbrabantadvies.nl  Nog geen verzekeringsrelatie van Midden Brabant Advies? Loop dan even binnen op één van onze kantoren. Wij hopen u tijdens deze muzikale avond of op ons kantoor te ontmoeten.’

Benefietconcert
De Parelmuzikanten uit Oisterwijk presenteren in samenwerking met Koor Ratjetoe uit Tilburg, Brass Band Rhithmic, Zanger Bartolo en Back in Time, zaterdag 10 maart om 20.00 uur een benefietconcert voor WensAmbulance Brabant. Bij binnen komst wordt u een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers aangeboden en tijdens deze avond mag u rekenen op een zeer gevarieerd programma vol verrassingen. Ongeveer 150 vrijwilligers werken mee aan deze geweldige avond en ook alle sponsoren brengen hun bijdrage belangeloos. De entree van € 12,50 komt dan ook geheel ten goede aan WensAmbulance Brabant.

Koop uw kaarten bij Tiliander Oisterwijk of op www.tilander.com

 

DTZ logo low

Delen: