banner

Kindercarnaval in Oisterwijks Döllekesgat!


Op maandagmiddag 12 februari zal wederom de Dolle Döllekes Discoshow georganiseerd worden door Stichting Döllekesgat. Dit feest wordt georganiseerd voor alle Döllekes en Döllinnekes van 3 jaar tot 12 jaar.

Deze middag is vrij toegankelijk. Voor ieder kindje hebben wij een gratis glaasje ranja en een lekker zakje chips. Tiliander verkoopt op deze middag speciale kindermunten waarmee je, tegen gereduceerde prijzen, drinken voor je kinderen kunt kopen. Omdat er op deze middag geen glas wordt gebruikt maar plastic bekers, kunnen de kinderen heerlijk rondlopen op hun kousenvoetjes. Er is meer dan voldoende ruimte om heerlijk te ravotten en rennen. De Raad van Mastendollen is wederom hoofdsponsor van deze kindermiddag; zij sponsoren deze middag al jaren en wij zijn hen daar zeer dankbaar voor.

De jongens van REP in Tiliander Oisterwijk (Foto: Joris van der Pijll).

Iedereen is van harte welkom vanaf 14:00 uur. Om 15:00 uur zal REP hun Dolle Döllekes Discoshow beginnen. Een afwisselend programma met zang, dans en samenspel met de kinderen. Verder kunnen de kinderen zich, in de speciale schminkhoek, door professionele grimeurs gratis laten schminken. Of het nu een tijger, glitterprinses of vampier moet worden, zij krijgen het voor elkaar! De kinderen die net iets te oud zijn voor een mooi beschilderd gezicht, kunnen in de schminkhoek een mooie glittertattoo laten zetten.

Voor de allerkleinste kinderen (2 jaar tot 4 jaar) is een er springkussen gereserveerd, zodat ook zij kunnen genieten van een gezellige carnavalsmiddag. De Jeugdprinses zal op deze middag het mooist verklede Dölleke en het mooist verklede Döllinneke kiezen en belonen met een mooie prijs! De middag duurt tot 18:00 uur.

Delen: