banner

Jaarlijkse rommelmarkt Scouting Moergestel


Op zondag 25 maart is het weer zover. Scouting St. Jan uit Moergestel organiseert dan weer haar jaarlijkse voorjaars rommelmarkt.Dit jaar alweer voor de 14e keer! De markt vindt ook dit jaar plaats in het verenigingsgebouw Den Donk aan de Bosstraat 1a in Moergestel.

Al vele jaren lang vinden mensen uit Moergestel en wijde omgeving de weg naar deze uiterst sympathieke markt. Omdat ze weten dat hier altijd kwalitatief goede spullen worden aangeboden tegen een zeer vriendelijke prijs. Niet door professionele marktkooplieden, maar door mensen uit Moergestel of directe omgeving die particulier iets aan te bieden hebben.
De markt is van 10.00 tot 14.00 uur en is geheel overdekt en dus weersonafhankelijk. De entree bedraagt slechts € 1,50 en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Tevens wordt het 2e kopje koffie of thee u gratis aangeboden door de scouting. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.
– Als u zelf spullen wilt verkopen, kunt u daarvoor één of meerdere tafels huren. Een tafel van ca. 2m ² kost € 10,00.
– Als u niet zelf wilt verkopen, maar nog wel bruikbare spullen heeft waar u niets meer mee doet, dan kunt u dit op zaterdag 24 maart tussen 13.00 en 15.00 uur brengen bij Den Donk, Bosstraat 1a in Moergestel. Wij verkopen het dan zelf, de opbrengst is volledig voor Scouting Moergestel. U kunt ook bellen naar het onderstaande nummer, wij halen de spullen dan gratis bij u op!

Inschrijven voor de markt kan heel makkelijk door een e-mail met uw naam, adres, telefoonnummer en aantal gewenste tafels te sturen naar rommelmarkt.scouting@gmail.com. U ontvangt dan van ons het reglement en de betalingsinformatie. De inschrijving is definitief na betaling.

Voor nadere informatie, aanmelding of het maken van een afspraak voor het ophalen van spullen: rommelmarkt.scouting@gmail.com of 06-34539706.

Delen: