banner

Het was een groots feest bij De Zotte Mulders Oisterwijk


Carnavalszaterdag was het een heerlijk feest bij CV De Zotte Mulders.

Prins Teunis heeft vele verenigingen en dweilorkesten ontvangen, en de tent zat goed vol.Voor de gasten was er een leuke sleutelhanger, en aan de foto’s van Carien te zien, was het een fijn feestje!

Feest bij De Zotte Mulders (Foto: Carien van de Pas).

Half vasten

Hoewel carnaval nog niet voorbij is, willen De Zotte Mulders heel Döllekesgat alvast uitnodigen voor het halfvastenbal op zondag 11 maart in cafe ’t Molentje. Dit jaar geen uitreiking van de grote onderscheidingen, maar deze middag hebben ze in een nieuw jasje gestoken met een feest-DJ en artiesten. Een van de artiesten is de Tilburgse zanger Bart Schuermans ft. cv jè jè tis wè. Ook zijn ze trots dat de jongens van Vèrrèkkes Blààuw op het halfvastenbal komen, winnaar dit jaar van het Brabants Kraokfestijn met hun carnavalskraker “Diksie”. Zet deze datum al in je agenda!

Bijna een halve eeuw Zotte Mulders, nog ruim een jaar en dan is het een feit, De Zotte Mulders vieren dan samen met Döllekesgat 50 jaar carnaval!

Delen: