banner

Een hommage aan Prince in Tiliander Oisterwijk


De PRINCE TRIBUTE BAND is spontaan ontstaan. De dood van Prince in april 2016 kwam als een grote schok. Een aantal Nederlandse topmuzikanten kreeg het verzoek om te spelen op de herdenking van deze legende. Aangezien Prince een belangrijke rol in hun muzikale leven speelt en speelde, twijfelden ze geen moment om hun inspirator te eren.

Prince Tribute Band in Tiliander Oisterwijk

De muzikale klik tussen de bandleden bleek magisch en het gerucht dat er een geweldige PRINCE TRIBUTE BAND was ontstaan, ging als een lopend vuurtje. De muzikanten zijn stomend, funky en van een ongelofelijk hoog muzikaal niveau! Van Kiss tot Controversy en van 1999 tot Cream, de hits komen allemaal voorbij. De band wil Prince nadrukkelijk niet imiteren, maar een hommage brengen aan de man en zijn muziek, in de geest van zijn genie.

Prince van de Prince Tribute Band is te zien op vrijdag 2 maart om 20.30 uur in Tiliander te Oisterwijk. Entree €23,50. Voor meer informatie kunt u kijken op tiliander.com of bellen naar 013- 207 3333.

Delen: