banner

E-Books downloaden in de Oisterwijkse bieb


Voor iedereen die vragen heeft over het downloaden en lezen van e-books op tablet en e-reader, zijn er de inloopspreekuren. In de Bibliotheek legt een expert uit hoe deze apparaten werken en op welke manier de e-books te lezen zijn.

Inloopspreekuur
De Bibliotheek Oisterwijk en Moergestel biedt haar leden toegang tot e-books die zij kunnen lezen op diverse apparaten. Tijdens het inloopspreekuur krijgt iedereen gratis uitleg en advies hierover. Ideaal voor wie een tablet of e-reader heeft en er meer over wil weten.

Op  www.bibliotheek.nl/ebooks staat het uitgebreide aanbod van e-books. Van titels als ‘Harem’ van Ronald Giphart tot ‘Birk’ van Jaap Robben.

Wanneer?
Datum en tijd: 27 februari 14.00 tot 15.00 uur

Locatie: de Bibliotheek Oisterwijk

Spoorlaan 82 E, Oisterwijk
Toegang: gratis

Delen: