banner

Carnaval in wijkcentrum Waterhoef Oisterwijk


Carnaval 2017 staat weer voor de deur. Het grote gekke feest voor jong en oud. In 2018 staat de carnaval in de Waterhoef in het teken van de jeugd. Zowel voor de allerkleinste als voor allen die zich nog jong voelen, staat de deur van de Waterhoef twee middagen wagenwijd open, met veel leuke activiteiten voor de kinderen.

Maandagmiddag 12 februari

Carnaval in wijkcentrum Waterhoef

Op maandag en dinsdag middag vanaf 13.30 uur gaan de deuren open tot ???? en kun je gezellig komen feesten.  Er zijn deze 2 dagen leuke prijzen te winnen bij de loterij, en ben je voor 14.00 uur binnen krijgt elke volwassen persoon 1 lot gratis!

Dinsdag 13 februari

Dinsdag middag is er vanaf 14.00 uur speciaal voor de kleinste van 0 t/m 7 jaar het peuter & kleuter bal op een speciaal daarvoor gereserveerd stuk dansvloer. En wisten jullie al dat de Zotte Mulders en de Piepertjes ons dinsdagmiddag met een bezoek komen verblijden.

Natuurlijk zijn ook de mama’s en papa’s, opa’s en oma’s, ooms en tantes van harte welkom. Voor de prijs hoeft u het niet te laten en de ranja is gratis. Neem wat geld mee, want pinnen is in de Waterhoef niet mogelijk!

 

Delen: