banner

Zorgvilla met 26 appartementen aan Haarenseweg Oisterwijk


Aan de Haarenseweg 1 in Oisterwijk, direct naast de spoorovergang, wil de gemeente in principe instemmen met plannen voor een zorglocatie.

Op de hoek van de Haarenseweg en de Heusdensebaan is het plan om de aldaar aanwezige villa om en aan te bouwen tot 26 appartementen met zorg voor kwetsbare ouderen. Ook komen er een huiskamer, bibliotheek, keuken en hotelkamers voor tijdelijke bewoning. Het pand staat al enige tijd te koop. In de principe instemming attendeert de gemeente de initiatiefnemers te letten op onder andere parkeren op eigen terrein, risico voor wat betreft het spoor, en de monumentale status.

Voor het huis is een parkachtige voortuin, en achter het huis een stuk grond, gelegen tussen de andere woonhuizen.

Delen: