banner

WensAmbulance Benefietconcert Oisterwijk


Een benefietconcert, om nog meer wensen mogelijk te maken!

Peter van de Parelmuzikanten speelt de sterren van de hemel (Foto: Leny van Schijndel).

Gerard Gillis uit de Wildemanstraat in Oisterwijk vroeg afgelopen jaar zelf om er aandacht aan te bieden in de lokale media; zijn foto en enthousiaste verhaal werd gepubliceerd, als dank voor de inzet van de Wensambulance. Zijn wens, een laatste tocht door de Oisterwijkse bossen, werd met de Wensambulance mogelijk gemaakt. Zij hebben Gerard vergezeld. Het werd een onvergetelijke gebeurtenis.

WensAmbulance Brabant verzorgt op deze manier met 175 vrijwilligers ruim 500 wensen per jaar voor terminaal zieke mensen. Dit doen ze geheel belangeloos zowel in binnen als buitenland, en ze zijn hiervoor geheel afhankelijk van sponsoren en donaties.

Benefietconcert
De Parelmuzikanten uit Oisterwijk presenteren in samenwerking met Koor Ratjetoe uit Tilburg, Brass Band Rhithmic, Zanger Bartolo en Back in Time, zaterdag 10 maart om 20.00 uur een benefietconcert voor WensAmbulance Brabant. Bij binnen komst wordt u een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers aangeboden en tijdens deze avond mag u rekenen op een zeer gevarieerd programma vol verrassingen. Ongeveer 150 vrijwilligers werken mee aan deze geweldige avond en ook alle sponsoren brengen hun bijdrage belangeloos. De entree van € 12,50 komt dan ook geheel ten goede aan WensAmbulance Brabant.

Koop uw kaarten bij Tiliander Oisterwijk of op www.tilander.com

 

DTZ logo low

Delen: