banner

Theekransje brengt Dinnershow naar de Vloet in Oisterwijk


Intents Festival & Theekransje Events staan bekend om hun evenementen voor de jeugd en willen zich eens van een andere kant laten zien. Daarom bundelen zij hun krachten om iets te kunnen betekenen voor de ouderen in Oisterwijk. Hiervoor organiseren zij op 24 maart 2018 een luxe dinnershow voor de bewoners van De Vloet in Oisterwijk. Denk hierbij aan een show met lekker eten en gezellig entertainment.

IN HET KADER VAN GOEDE VOORNEMENS VOOR 2018:

Dit kunnen zij natuurlijk niet alleen! Er zijn in korte tijd al een aantal sponsoren aangemeld met verschillende donaties (van etenswaren tot entertainment), maar er wordt nog steeds naar sponsoren gezocht. Wil jij gezien worden als bedrijf en maak jij graag anderen blij? Mail dan naar info@theekransje-events.nl voor de mogelijkheden.
DTZ logo low

Delen: