banner

Peer Paorel Prijs 2017 voor Annelies Greunsven


Op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Oisterwijk is op woensdag 10 januari 2018 de Oisterwijkse vrijwilligersprijs toegekend aan Annelies Greunsven. Na wijs beraad van de onafhankelijke jury kwam zij als winnaar uit de bus. Annelies verdient deze prijs door haar jarenlange inzet in meerdere organisaties.

Kindervakantieweek Wonderland

Bij Het Oisterwijks Orkest (HOO) is zij als bestuurder en muzikant jarenlang actief betrokken bij de ontwikkeling van het orkest en heeft zij  HOO mee opgebouwd tot wat het nu is.

De jury prees haar voor haar inzet en kennis die zij al 20 jaar lang weer ter beschikking stelt om, met name, zieken en gehandicapten te begeleiden bij de Lourdes reizen. Dat zij elk jaar weer haar eigen verlofdagen opneemt om met deze reizen mee te gaan word door de jury zeer gewaardeerd

De bewoners van GOED Wonen Oisterwijk (Foto: Masja Vlaminckx).

Dat zij haar kennis vanuit haar beroep, hoofdverpleegkundige in het St. Elisabeth ziekenhuis, gebruikt bij haar vrijwilligerstaken blijkt ook uit haar inzet bij ‘Goed Wonen’ en de ‘Mozaik’. Hier begeleidt zij ouders, patiënten en onderwijsteams in het leren omgaan met de beperkingen van hun kind en leerling.

Daarnaast is Annelies lange tijd actief betrokken geweest bij kindervakantieweek Wonderland.

Toen burgemeester Hans Janssen haar naam noemde, was ze kort gezegd blij verrast en bijna sprakeloos; ze was naar Tiliander gelokt in de gedachte dat een ander de prijs zou krijgen.

Annelies ontvangt het bronzen beeldje uit handen van burgemeester Hans Janssen (Foto: Joris van der Pijll)

Bij de uitreiking ontving Annelies een bronzen replica van de Oisterwijkse reus Peer Paorel en een geldcheque ter waarde van €250,- welke zij naar eigen keus mag besteden aan een vereniging of stichting in Oisterwijk. Het Reuzengilde Oisterwijk feliciteert Annelies met deze prachtige waardering!

Delen: