banner

Oisterwijkse etalagewedstrijd carnaval 2018


Met veel enthousiasme is het inschrijfformulier voor de Dollekesgatse etalagewedstrijd door de winkeliers in ontvangst genomen.

Velen hebben zich inmiddels al ingeschreven met de toezegging om er dit jaar iets heel bijzonders van te maken, mede ook omdat  het thema is :

 Ad en Gé 44 jaar

De Dollekesbrandwachter en de Dollekeswachter. Een thema met twee markante Dollekesgatse carnavalsfiguren, daar kunnen de winkeliers zich in hun etalage lekker mee uit leven. Het winkelend publiek zal te zien krijgen wat de Dollekesgatse winkeliers in hun mars hebben. De commissieleden van de Raad van Mastendollen verwachten dat de Etalages dit jaar er nog mooier uit zullen zien als voorgaande jaren. Want een mooi versierde Etalage is toch het visite kaartje van de winkel.

De winnaars van de etalageprijs 2017 kregen in Tiliander hun beloning (Foto: Joris van der Pijll).

Wederom zijn er voor de drie meest carnavaleske etalages prachtige prijzen te winnen:

De eerste prijs is € 100,00, de tweede prijs is € 75,00 en de derde prijs bedraagt € 50,00. Deze prijzen zijn weer beschikbaar gesteld door de Raad van Mastendollen.

Deskundige juryleden zullen de komende weken scherp opletten wie de winnaars zullen gaan worden. Die winnaars zullen zaterdagmiddag 10  februari  bericht krijgen van de Döllekesbrandwachter en de Döllekesveldwachter. De prijsuitreiking zal plaats vinden in de Tiliander op zondag 11 februari, na de optocht.

Wie mee wil doen aan deze wedstrijd en nog geen inschrijfformulier heeft ontvangen kan zich in verbinding stellen met Adje Rozen, de Döllekesbrandwachter, via 0657276458 of mail adjeenthea@ziggo.nl.

Delen: