banner

Loop morgen even binnen bij De Vrije Stroom


Op zaterdag 13 januari 2018 van 14.00-16.00 uur houdt De Vrije Stroom in Oisterwijk een open middag.

De vrije stroom is een cursuscentrum en coaching praktijk aan de Bim van der Kleistraat 1 in Oisterwijk, in de wijk Pannenschuur.

Thema van deze open dag is: Ontmoeting

HOLISTIC PULSING OPLEIDING

Er is informatie over onze cursussen Holistic Pulsing: ‘Ontspannen en Genezen door Beweging’. Voor wie wil kan een gratis 10-minuten ontspanningssessie ontvangen. Opgave voor een serie van 4 cursusdagen Holistic Pulsing, start 3 februari bij Lies Veens.

MEDITATIECURSUS

Meditatie geeft ontspanning, rust in je hoofd, vrede in jezelf, verstilling, ruimte in je lijf, bij jezelf komen. Start van een serie van 7 avonden: maandag 15 januari van 20.00-21.30 uur. Opgave voor een serie van 7 meditatieavonden o.l.v Frans Lap.

Kom 13 januari vrijblijvend even langs voor informatie, bel 013-5210707 of bekijk de website www.devrijestroom.nl

Delen: