banner

Lavinia Meijer bij GUO Oisterwijk bijna uitverkocht


Concertorganisatie Groeten Uit Oisterwijk adviseert belangstellenden voor haar GUO-concert van Lavinia Meijer om vooraf digitaal tickets te reserveren. Dit om het risico op teleurstelling op de concertdag aan haar zaalkassa te voorkomen. Het concert is bijna uitverkocht.

Lavinia Meijer bij GUO Oisterwijk

Met ‘The Glass Effect’ rond de minimal music van de Amerikaanse componist Philip Glass verzorgt de Nederlandse harpiste op zondagmiddag 21 januari het zesde  optreden uit GUO-concertserie 2017/2018. Het GUO-concert in Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord aan de Gemullehoekenweg 143 in Oisterwijk begint om 15.00 uur. De zaalkassa opent om 14.00 uur, maar de kans is reëel dat er dan geen tickets meer voorradig zijn.

 

 

Delen: