banner

Jeugdclub Moergestel start nieuw jaar


Voor 2018 heeft de Jeugdclub in Moergestel weer een leuk programma samengesteld; met input van de jongeren zijn er verschillende  thema avonden bedacht.

Op de eerste jeugdclub avond kunt u vanaf 18.30 uur terecht om uw kind opnieuw voor een jaar op te geven. Na betaling van 15 euro ontvangen jullie een nieuwe jeugdclub pas voor 2018. Deelname jeugdclub Moergestel is er voor kinderen in groep 5 t/m8. De jeugdclub avond met als Thema Hollandse avond start op 12 januari  om 19.00 uur.

Net als vorig jaar organiseren zij ook i.s.m. het SMC en Den Boogaard het jeugdcarnaval.  Op zaterdag 10 februari bij het jongerenwerk 18.00 uur- 21.00 uur en op maandag 12 februari in Den Boogaard 18.30 uur-20.30 uur. Voor deze avonden zoekt de club nog ouders die mee kunnen helpen. Indien je een paar uurtjes wil helpen graag een reactie via jwmoergestel@hotmail.com

Bekijk ook deze film van een eerdere jeugdclub avond:

Delen: