banner

Intents Oisterwijk beste festival van BeNeLux


In de categorie Weekendfestival heeft Festival Chart het Oisterwijkse Intents festival uitgeroepen tot nummer 1, de beste dus!

Heerlijk weer bij Intents Festival Oisterwijk (Foto: Rick Denissen).

Intents Festival is het beste Weekendfestival van de Benelux. Niet zo vreemd, want vele duizenden jongeren komen er jaarlijks op af, en het festival is in de jaren van haar bestaan gegroeid van een mooie 800 bezoekers tot meerdere tienduizenden. Begonnen als jeugdvereniging, gaat het er tegenwoordig flink professioneel aan toe, maar nog steeds gesteund door honderden vrijwilligers die tijdens het festival graag helpen, meedoen en net als het publiek er bij willen zijn. De campingtickets waren dan ook binnen een dag uitverkocht. Weekendtickets zijn nog verkrijgbaar, maar ervaring leert dat die ook als warme broodjes over de toonbank gaan.

Een felicitatie waard!

Delen: