banner

Intents Festival: zaterdagkaarten binnen 20 minuten uitverkocht


Het Intents Festival is een enorm populair evenement in Oisterwijk. Het is een dance festival wat al 7 jaar op een rij volledig uitverkocht is. De focus van het festival trekt vele liefhebbers van dance muziek aan waarbij de focus ligt op de hardere stijlen van dit genre. Een stormloop op de verkoop van de kaarten zou dan ook geen verrassing zijn voor de organisatie, maar dat op donderdagavond de kaarten voor de zaterdagavond binnen twintig minuten waren uitverkocht, had niemand verwacht. Dit ging dan ook de boeken in als een nieuw record, maar daarnaast werden nog meer verkooprecords gebroken en twee publieksprijzen in de wacht gesleept.

Groepen bezoekers trekken door het naastgelegen weiland richting de camping van Intents Oisterwijk (Foto: Toby de Kort).

Het was druk op de website van het Intents Festival. De organisatie weet te melden dat, nadat bekend was dat de zaterdag was uitverkocht, er nog duizenden liefhebbers alsnog probeerden om kaarten te bemachtigen. 2018 wordt voor het Intents Festival een bijzonder jaar, want er is een jubileum te vieren. Op 1, 2 en 3 juni wordt met The Ultimate Celebration de vijftiende editie van het festival in Oisterwijk gevierd. Op dinsdag werd er nog een record gebroken: binnen een kwartier was ook de IntentsCity camping volledig uitverkocht. Een verblijf op de camping maakt voor veel festivalgangers het festival compleet. En voor een moment van rust tussen het feestgedruis door, kun je een spelletje spelen in het Unibet casino online. Met een beetje geluk win je de kosten van je kaartje en verblijf op de camping zelfs terug!

Er zijn veel festivals die jaarlijks terugkeren in België, Nederland en Luxemburg. De trouwe festivalgangers kunnen de namen van deze festivals in een adem opnoemen. Het Intents Festival behoort zonder twijfel tot de favorietenlijstjes van de kenners. Het is dan ook niet zonder reden dat het Intents Festival van 2017 door het publiek is uitgeroepen tot het beste weekend-festival van de Benelux. De verkiezing vond plaats bij het prestigieuze Festivalchart. Festivalchart is een ranglijst voor de beste dance evenementen en diverse festivals. Naast het beste weekend-fesitval van de Benelux mag het Intents Festival zich ook het beste grote festival van de Benelux noemen. Hierbij streeft het evenementen zoals Tomorrowland en Dance Valley op de lijst voorbij. De aftermovie van Intents Festival is ook de populairste aftermovie van festivals in Nederland. Een aanrader om te bekijken wil je een impressie van het festival krijgen.

 

Delen: