banner

Durendael Oisterwijk, daar wil je leren!


Of je nou een echte aanpakker bent, een intelligente doener of een kritische onderzoeker, Durendael biedt voor elk wat wils. We werken met homogene brugklassen, zodat jij meteen op jouw niveau wordt aangesproken. Kun je meer aan? Dan kun je heel eenvoudig overstappen naar een ander niveau binnen Durendael.

Open dag: Zaterdag 3 februari van 11.00 tot 14.00 uur
Brede school; direct op je plek!

Informatierondes
Tijdens de open dag verzorgt iedere afdeling eigen informatierondes. De verschillende voorlichtingen zijn duidelijk met kleurcodes aangegeven. Je vindt het programma in de map die bij binnenkomst voor je klaarligt. Er zijn aparte routings voor:
• Havo en vwo
• Tweetalig havo en vwo
• Vmbo gt (mavo)
• Beroepsgericht vmbo (basis/kader)

Durendael Oisterwijk, daar wil je leren!

Ben jij een echte ondernemer?
Dan zit je goed op Durendael! Ordernemend leren staat namelijk centraal in alle opleidingen die wij verzorgen. We besteden veel aandacht aan ondernemende vaardigheden zoals initiatief nemen, doorzetten, samenwerken en voor een groep durven spreken. Ook leer je hier die vaardigheden in praktijk brengen. De leerlingen van Durendael vmbo-gt vertellen je hoe zij hun eigen Junior Company (mini-onderneming) hebben opgericht en laten zien wat ze verkopen.

Werken op de laptop, digitale vaardigheden en mediawijsheid
Op Durendael ga je bij veel vakken werken op de laptop. Hoe dat in zijn werk gaat? Dat vertellen onze leerlingen en docenten je graag. Ook krijg je les in mediawijsheid, omgaan met social media en digitale vaardigheden. Maar ook al je andere vragen kun je tijdens de open dag stellen aan onze jonge Durendaelers.

Nieuwsgierig?
Neem alvast een kijkje op www.daaromdurendael.nl. Hier vind je ook onze promotiefilm over een dagje Durendael. Graag tot ziens op zaterdag 3 februari op 2College Durendael.
Adres: Van Kemenadelaan 5, Oisterwijk.

 

Delen: