banner

Bezoek Oisterwijks orkest in Den Boogaard Moergestel


Op 12 januari 2018 is het podium van den Boogaard voor Het Oisterwijks Orkest (HOO). Onder de titel ‘Fout en Nieuw’ presenteert het orkest in samenwerking met DJ Sander een programma met disco, de muziekstroming uit de jaren ‘60-‘70. Een bijzondere start van het nieuwe jaar voor deze muziekvereniging om zich met dit programma juist op een plaats te presenteren waar de disco destijds hoogtij vierde: Den Boogaard in Moergestel!

In combinatie met de kledinglijn, de haardracht, de typische dansjes en de spiegelbollen in de disco wordt het nu als een beetje fout gezien. Maar het was wel een tijd die ook mooie herinneringen oproept. Zeker als het om de muziek gaat. Veel van de songs uit de discoperiode zijn overeind gebleven. Scoren nog altijd hoog in de Top 2000.

Op vrijdag, 12 januari 2018, vanaf 20.30 uur speelt Het Oisterwijks Orkest arrangementen uit het discotijdperk. Het orkest speelt muziek van Toto, Trammps, Moody Blues,  Deep Purple en vele andere grote namen uit die tijd, afgewisseld met hits vanaf de draaitafel van DJ Sander. De muziekavond begint op 20.30 uur. Toegangsbewijzen zijn aan de deur verkrijgbaar voor slechts €5 (incl consumptie).

Delen: