banner

Zaterdag en zondag grote kerstmarkt in Haaren.


Dit weekend, zaterdag en zondag, is er een grote kerstmarkt aan de Kerkstraat 18 in Haaren.  Met een groot assortiment trendy lifestyle producten van Pot & Vaas

 

Mooie kerstproducten te bewonderen en te koop in Haaren

Dit weekend 16 & 17 december bent u van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan dé kerstmarkt in Haaren. Een MEGA outlet kerst sale met onder andere een groot assortiment trendy kerst en lifestyle producten van Pot & Vaas. De mega kerstmarkt zal te vinden zijn bij Shop in Shop Brabant, Kerstraat 18 in Haaren. Shop in Shop Brabant is opgezet om ondernemers de mogelijkheid te bieden onder gunstige condities een eigen winkel / werkruimte te creëren. Elkaars netwerk uit te breiden en te versterken. Ruimtes zijn al te huur vanaf € 75,- per m2 per jr – all in!

Bijzonder sfeervolle creaties

Is dit jouw kans? Neem dan contact op of kom langs en geniet met ons van de heerlijke kerstsfeer. Dit weekend geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Delen: