banner

Verkiezingen Oisterwijk op de Facebook meetlat


Begin volgende jaar zijn er in de Gemeente Oisterwijk weer verkiezingen voor de gemeenteraad. Een eerste begin met enkele nieuwsberichten en een overzichtspagina is reeds aangemaakt op deze website, en die vullen we komende maanden aan. Vandaag kijken we naar de politieke activiteiten van onze lokale partijen op facebook.

Facebook, een ruime vertegenwoordiging van de samenleving. Berichten en reacties van de partijen op Facebook zeggen iets over de ‘kleur’ van de partijen. De achterban van de partijen, zover die actief zijn op facebook, toont al of niet hun interesse in de partij…

Laten we in aanloop naar de verkiezingen die facebookpagina’s en de cijfers (per 1-12-2017) voor u op een rijtje zetten:

PGB Oisterwijk – 361 Volgers
www.facebook.com/PGBOisterwijk

PrO Oisterwijk – 193 Volgers
www.facebook.com/ProOisterwijk

VVD Oisterwijk – 117 Volgers
www.facebook.com/vvdafdelingoisterwijk

AB Oisterwijk – 44 Volgers
www.facebook.com/ABOisterwijk

CDA Oisterwijk – 0 Volgers*
www.facebook.com/cda.oisterwijk.5
* Deze partij heeft geen facebookpagina , wel een persoonlijk profiel

Delen: