banner

OERRR in besneeuwde Oisterwijkse bos


Ben jij benieuwd wat een boswachter allemaal doet in het bos én wil je mee op zoek naar diersporen? Stap dan 3 januari voor een middag in de laarzen van de boswachter! Meld je snel aan via natuurmonumenten.nl/agenda.

Brrrr

Met de boswachter naar de Oisterwijkse winter (Foto: Martin van Lokven )

In de winter kan het best koud zijn buiten, maar daar laten échte boswachters zich niet door afschrikken. Ben jij benieuwd wat een boswachter allemaal doet in het bos? Meld je aan voor deze stoere activiteit en ontdek het zelf! Als we de boswachter hebben geholpen, gaan we samen op zoek naar diersporen. Kun jij pootafdrukken vinden? Of misschien wel een konijnenhol of een braakbal van een uil!

Ga ook mee!
Deze activiteit is speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar zonder hun ouders. We verzamelen om 13:30 uur bij het bezoekerscentrum in Oisterwijk en rond 15:30 uur zit onze middag als boswachter erop. Leden van Natuurmonumenten en OERRR betalen 4 euro voor deze activiteit, voor niet-leden kost de activiteit 7 euro. Alle kinderen die meegaan, krijgen gratis het mooie Doe Boek van Het Groene Woud.

OERRR is overal Een stap buiten de deur, is een stap in OERRR. OERRR is buiten. Buiten waar je altijd iets beleeft en waar het avontuur naar je glimlacht. OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar zelf de natuur laat ontdekken.

Delen: