banner

Masters of Darts bij Nevelo Oisterwijk


Na het weergaloze succes van vorig jaar, organiseren de darters ook dit jaar weer het Masters of Darts-toernooi bij SV Nevelo.

Ben jij misschien wel de nieuwe Co Stompé en houd jij ook van een gezellig potje darts? Zorg dan dat jij er bij bent op zondag 7 januari 2018! In de kantine van SV Nevelo vindt dan het tweede officiële dartsspektakel plaats.

Waaraan doe je mee?
De organisatie heeft dit jaar gekozen voor een koppels- en teamtoernooi. De koppels starten om 12:00 uur. De teams (bestaande uit 4 personen) starten om 14:00 uur. Ingooien kan vanaf 11:00 uur.

Hoe kan je meedoen?
Wie wil meedoen, moet zich natuurlijk wel even aanmelden. Dit kan tot en met maandag 18 december bij Piet, Ad, Fons of Toon. 0610424855 of 0615230252.  Kosten bedragen €2,50 per persoon. (Als je dus met beide toernooien meedoet, kost het €5,-) Voor wie zich zelf liever niet aan de pijltjes waagt uit angst voor gewonde omstanders, is de bar uiteraard ook gewoon open. Publiek is van harte welkom en zal vrij toegang krijgen! Dit mag je niet missen! Zorg dus dat jij je op tijd inschrijft met je dartmaatje.

Ben jij de nieuwe Master of Darts?

 

Delen: