banner

Maatschappelijk spreekuur in Oisterwijk


Tweemaal per maand is er in Oisterwijk een maatschappelijk inloop spreekuur.

Iedere organisatie en discipline een eigen tafel, met individueel gesprek en uitleg ... (Foto: Joris van der Pijll)

Iedere organisatie en discipline een eigen tafel, met individueel gesprek en uitleg … (Foto: Joris van der Pijll)

Maatschappelijk Inloopspreekuur
De spreekuren zijn op meerdere locaties te bezoeken. Iedere maand op een maandagavond  is het spreekuur in basisschool De Tovervogel aan de Terburghtweg 1a van 19.00-20.00 uur. Op een donderdag in de maand (tijdens de weekmarkt) het spreekuur in de spreekkamers van de apotheek aan de Burgemeester Verwielstraat 10 van 14.00-15.00 uur. Voor alle data zie onze agenda.

Vragen
Het Maatschappelijk Inloopspreekuur is er voor iedereen die vragen heeft met betrekking tot administratie, integratie, energiebesparing, medicijngebruik, mentorhulp, mentorschap, bewindvoering, opvoedkunde, hulp bij uw beperking of dat van uw kind, geestelijke nood, maar ook voor zaken als activiteiten in de wijk, vragen aan de gemeente of politie.

Maar ook voor leuke ideeën/ plannen die u graag zou willen uitvoeren denk aan de voorbeelden: Boekenhopper of een Garagesale voor de gehele wijk. Dus heeft u een leuk idee of plan en wil er hulp bij? U bent van harte welkom kijken we samen of u idee of plan kunnen uitvoeren.

Gratis
Binnenlopen op het spreekuur is altijd gratis, de koffie staat klaar.

Heeft u vragen, kom dan eens langs of neem vrijblijvend contact op met Mentorhulp Oisterwijk via mentorhulpoisterwijk@outlook.com of 06-47933872 / b.g.g. 06-51766018.

 

DTZ logo low

Delen: