banner

Lichtjestocht in Pannenschuur Oisterwijk


Donderdag 21 december viert basisschool Den Akker in de wijk Pannenschuur Oisterwijk kerstmis.

In de ochtend wordt er geknutseld in de groepen. De kinderen maken o.a. een lampion/lantaarn van lege melkpakken en plastic flessen. Na de lunchpauze wordt het kerstspel door 25 kinderen van school op het podium gespeeld. Tussendoor zullen er mooie kerstliedjes gezongen worden door het eigen samengestelde kerstkoor. Kinderen die een instrument bespelen zullen het koor begeleiden. Om 14 uur gaan alle kinderen naar huis en komen om 16.30 uur terug met zelfgemaakte hapjes voor het kerstbuffet.

De lichtjesoptocht start om 17.45 uur. Met de zelfgemaakte lampionnen en lantaarns zullen de kinderen door de wijk gaan. Route: Mark, Tongelreep, Langvennen Zuid, Dieze, Willem van der Aa-park. Toeschouwers van harte welkom om dit lint van lichtjes te aanschouwen!

Delen: