banner

Groep valt jongetje aan in Oisterwijk (Update)


In de wijk Waterhoef in Oisterwijk is een jongetje van 9 aangevallen. Buurtbewoners maken hier melding van.

‘De jongen hier uit de buurt werd aangevallen door een hele grote groep jongens van rond de 14! Met sneeuwballen gooiend op hem en zijn hond. Hij zat verstopt achter de auto. Ik ben er achteraan gegaan, werd vervloekt voor alles!’  aldus een wijkbewoner die ingreep.

Elders in de wijk zou de groep voor overlast zorgen.

Ouders en buurtbewoners is gevraagd op te letten dat sneeuwpret leuk blijft.

Update

Ook in de wijk Pannenschuur en Westend lijkt een groep actief; daar wordt dezelfde overlast ervaren. Meerdere getuigen zeggen dat het gaat om jongens van +/- 14 jaar, donkere jas en getinte huidskleur. Of het in alle gevallen om dezelfde groep gaat is niet bekend.

Delen: