banner

Gemeente Oisterwijk gaat ondernemers fêteren


De Gemeente Oisterwijk nodigt ondernemers uit in Wintervillage, de Oisterwijkse ijsbaan, voor een heerlijk avondje. De rode loper mag uit! Ontmoeten onder genot van heerlijk eten!

De gemeente Oisterwijk nodigt haar ondernemers en ondernemersverenigingen uit voor een feestelijke avond in Wintervillage Oisterwijk. In de sfeervolle setting van de ijsbaan kijken ze met ondernemend Oisterwijk terug op een goed ondernemersjaar én kijken ze naar de toekomst.

In oktober van dit jaar heeft de raad van de gemeente Oisterwijk de economische visie ‘Er zit meer in (in) Oisterwijk’ vastgesteld. In deze visie staat nadrukkelijk de oproep om samen te werken aan de economische ambities. De ondernemersavond op woensdag 20 december van 18.00 tot 21.00 uur is een eerste stap om de ondernemers en de ondernemersverenigingen in de gemeente met elkaar te laten kennismaken en zo de samenwerking te versterken.

Aanmelden

Aanmelden voor deze avond kan door een mail te sturen aan ondernemersloket@oisterwijk.nl.

 

Programma

18.00 – 18.30 u Inloop en ontvangst met een hapje en drankje
18.30 – 18.45 u Welkom door wethouder Peter Smit
18.45 – 19.30 u Pitches door alle ondernemersverenigingen
19.30 – 21.00 u Verder kennis maken onder het genot van heerlijk eten

Delen: