banner

Enthousiastelingen starten nieuw fototeam voor bruisend Oisterwijk


Enkele enthousiastelingen, allen liefhebbers van lokale activiteiten en tevens fotoliefhebbers, hebben afgelopen week een nieuw fototeam samengesteld. Andere liefhebbers zijn van harte welkom zich aan te sluiten.

Foto: Het nieuwe fototeam aan de keukentafel (Foto: Joris van der Pijll).

Het doel van de club is om lokale activiteiten van verenigingen structureel in beeld te brengen. Met veelvuldige en kleurrijke fotoseries brengen ze evenementen, klein en groot, naar de kijker.

Oisterwijk Nieuws fungeert hierbij als centraal digitaal platform en koppelt de fotoseries aan actueel nieuws en informatie. Ook komen er foto’s vanuit dit team bij toepasselijke berichten in weekblad Nieuwsklok en kunnen verenigingen en organisaties in overleg gebruik maken van het beschikbare materiaal.

Het fototeam, allen vrijwilligers, gaat fungeren als extra aanvulling op de bestaande berichtenstroom. De inzet zal afhangen van beschikbare tijd en interesse van de leden. Hoewel een verzoek voor het bijwonen van een evenement uiteraard mogelijk is, blijft het zinvol en noodzakelijk voor verenigingen hun eigen beschikbare fotowerk in te zenden. Samen met u brengen zij het bruisende van de gemeente Oisterwijk in beeld.

Het fototeam is gestart met Sanne van den Hoven, Leny van Schijndel, Carien van de Pas, Marijke Brocken en Annita Schepens. Liefhebbers die zich bij deze club willen aansluiten zijn van harte welkom zich te melden via Fototeam@oisterwijknieuws.nl

Delen: