banner

Ben jij liefhebber van films over Oisterwijk?


Beeldbank Oisterwijk zoekt liefhebbers van films over Oisterwijk en haar kernen.

Beeldbank Oisterwijk is een initiatief van Oisterwijk Verbeeldt (verantwoordelijk voor de film “Schaduwspel”). In de Beeldbank worden belangrijke en leuke filmbeelden over Oisterwijk (Oisterwijk, Moergestel, Heukelom) verzameld en bewerkt. Zowel van belangrijke gebeurtenissen als ook van allerlei thema’s (bijvoorbeeld carnaval, koningsdag, gebruiken en gewoonten, etc.) Zo ontstaat op één plaats een prachtig tijdsarchief met bewegende beelden.

Films bekijken, bewerken, bewaren voor het nageslcaht…  (foto Joris van der Pijll)

Zij zoeken voor dit project enthousiaste vrijwilligers. Belangrijkste taak van de vrijwilliger is het digitaliseren van videobeelden en een selectie maken van leuke beelden voor de Beeldbank. Je wordt begeleid door bestuursleden van Oisterwijk Verbeeldt.

Wie vindt het leuk om actief mee te werken aan een mooi project, waar iedereen met een band met Oisterwijk plezier aan zal beleven? Interesse om mee te doen? Nog vragen? Stuur een mail naar info@oisterwijkverbeeldt.nl

Delen: