banner

Workshop foto’s maken met je mobiel


Vol!!  Sta je bij een leuke activiteit, heb je geen fototoestel bij je. Schiet je snel een foto met je telefoon, lijkt best goed gelukt, maar thuis op de PC valt dat toch een beetje tegen. Voor de lokale media zijn ze vaak niet bruikbaar, dan missen ze in de krant, en dat is toch enorm zonde!!

Een foto waar beweging in zit!

Een foto waar beweging in zit!

Workshop foto’s maken met je mobiel

Maandag 27 november om 15.00 uur geeft Joris van der Pijll bij het Inlooppunt, aan de Kerkstraat in Oisterwijk een workshop. Hij gaat die middag een paar handige tips geven hoe je met je mobiel goede foto’s kan maken, en ook wanneer niet. Instellingen bekijken, positie en gebruikerstips, privacy komt ook aan bod, en uitproberen en er mee werken.

Het doel?  Samen zorgen voor het vastleggen en tonen van nog meer mooie momenten in de Oisterwijkse media; de inwoners laten zien wat jullie met je vereniging of goede doel meemaken en anderen enthousiasmeren om mee te doen!

Laat je even weten of je komt? Via dtz@oisterwijknieuws.nl  is je aanmelding van harte welkom!

 

DTZ logo low

Delen: