banner

En de winnaar is?!


Wie is de winnaar van het enige echte hagelnieuwe Sinterklaasboek over Oisterwijk!!

Daar werd aan de deur geklopt. 75 jaar Sint-Nicolaascomité / Stichting Sint-Nicolaas Oisterwijk

Sinterklaas komt al vele jaren met de trein naar Oisterwijk.

Het jubileumboek is voorzien van mooie, vaak unieke foto’s en illustraties uit het archief van de Stichting, het archief van het Kerkklokje en uit diverse particuliere collecties. Het biedt een mooi beeld van de viering van het openbare Sinterklaasfeest in Oisterwijk van de afgelopen 75 jaar en ook een klein beetje van de jaren daarvoor. Bij talrijke Oisterwijkers zal het herinneringen oproepen aan het Sinterklaasfeest uit hun jeugd. Het boek is voor € 12,00 verkrijgbaar bij Bruna, Boekhandel Oisterwjk, VVV Oisterwijk, Foto Vlaminckx, Intertoys, heemcentrum De Kleine Meijerij en www.kwartiervanoisterwijk.nl.

Winnaar

De winnaar van onze facebook actie is geworden:  Babette Ermen Het boekje zal haar worden toegezonden; voor de andere liefhebbers: zet het op je verlanglijstje!

Delen: