banner

Bezoek uw wijkagenten in de buurttent Bunders


Sinds september 2016 is Paul Huisman wijkagent in Oisterwijk. Paul startte in 1995 bij de politie in Den Haag. Hij deed daar ruime ervaring op met name in de zogenaamde krachtwijken: de Schilderswijk en de wijk Bouwlust. Over het gebruik en nut van de buurtapps in onze gemeente is hij zeer te spreken: de buurtapps zijn zeer nuttig en veel burgers spelen hierbij een goede rol.

Paul denkt dat de buurtapps nóg beter kunnen worden benut: “De buurtapps zouden de cohesie in de wijken verder kunnen versterken, verwacht ik. Ik zou graag méér met de bewoners in contact komen. Ik drink graag een kop koffie met de bewoners om te horen wat er leeft onder de mensen. Dit kan bij de mensen thuis, maar ook in ’buurtapp-verband’. Korte lijnen, daar gaat het om en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.”

Nu veel bewoners in buurtapps zijn opgenomen, kunnen we hier ook méér mee gaan doen. “Op vrijdag 1 december nodig ik de bewoners van 4 buurtapps graag uit om in de welbekende BuurTent langs te komen. Kennismaken staat voorop en informatie uitwisselen zal leiden naar beter contact, begrip en meer veiligheid.”

Kom vrijdag 1 december tussen 17.30 uur en 19.00 uur  naar de BuurTent. Deze tent wordt geplaatst in de Wildemanstraat nabij de kruising met de Vogelslaan. Koffie en thee zijn aanwezig.

Bij een goede opkomst wordt de BuurTent te zijner tijd ook in andere wijken geplaatst.

DTZ logo low

Delen: