banner

Team Coolen op Residentietoernooi Judo in Den Haag


Resultaten Team Coolen op toernooi in de Hofstad

Op zaterdag 11 en zondag 12 november hebben 17 Judoka’s van Team Coolen deelgenomen aan het Internationale Residentietoernooi in Den Haag. Op zaterdag kwamen de Judoka’s in actie in de categorieën U8, U10 en U12. Zondag was de dag voor de Judoka’s van Team Coolen in de categorieën U15 en U18. Voor hen was dit tevens een meetmoment voor het Europees Kampioenschap Judo in Sarajevo.
De Judoka’s van Team Coolen behaalden goede resultaten. Luc Vogten sprong trainers en coaches in het oog. Hij heeft de laatste tijd een hele goede ontwikkeling doorgemaakt wat hij dit weekend bekroonde met een eerste plaats op dit Internationale toptoernooi. Naast Luc Vogten behaalden ook Marco Rozas de Kort, Siebe Faas, Simon van Geffen en Stan van Riel de eerste plaats. Tweede plaatsen waren voor Hessel Faas, Thorgal Sangiao Schreuders en Jur Pulskens. Loki Sangiao Schreuders en Cas Bolijn werden derde.
Komend weekend zijn er geen toernooien gepland voor de Judoka’s van Team Coolen. Het weekend erna zijn er 26 Judoka’s die in actie komen op het toernooi in Beek en Donk. Op zaterdag 25 november organiseert Team Coolen het Sinterklaastoernooi bij Sportcentrum De Leye in Oisterwijk. Hieraan doen 150 Judoka’s van Team Coolen mee in de leeftijd van 3 t/m 9 jaar. Het toernooi start voor de kleinste en jongste Judoka’s om 14.00 uur. Publiek is van harte welkom. De toegang tot de zaal is gratis.

Delen: