banner

Speelgoed voor vluchtelingen in Oisterwijk


Gert heeft er lang over gedaan om zo veel bij elkaar te sprokkelen, na te kijken, schoon te maken en te zorgen voor een mooi aanbod van speelgoed, voor gezinnen met kinderen die hier vaak met niets meer dan wat kleren in Nederland aankomen.

Goud waard!

Een overvloed aan speelgoed kon worden aangeboden aan ouders van vluchtelingen kinderen.

Deze week mochten deze mensen komen kijken, en wat van speelgoed uitzoeken. ‘Ik heb dat ingezameld voor de gezinnen met een vluchtelingen achtergrond. De dierenbekers die ik links en rechts heb opgehaald, waren met strooigoed gevuld en vrolijk ingepakt.’ Met hulp van de lokale middenstand werd voor inpakpapier gezorgd en zo kunnen de ouders van kinderen hen thuis verrassen met leuk speelgoed. ‘Ik wil iedereen die geholpen heeft met speelgoed doneren en die me gisteren en vandaag hebben bijgestaan, super hartelijk bedanken! De lach op de gezichten van de mensen was goud waard!’

 

Wil jij ook mensen helpen? Kijk eens naar:

 

DTZ logo low

Delen: