banner

Sinterklaas aangekomen in Moergestel


Zaterdag 18 november is Sinterklaas aangekomen in Nederland, en met gezwinde spoed ook naar Moergestel vertrokken.

Sinterklaas is aangekomen in Moergestel .

Aldaar aangekomen werd hij samen met zijn pieten ontvangen aan het water, door heel veel kinderen, ouders en grootouders.

Piet Dino vierde dit jaar zijn 30 jarig jubileum, hij had aan Sinterklaas verteld dat hij altijd al een grote wens had om Harmonie Prinses Juliana te dirigeren. Dit mocht hij ook doen, maar dat klonk zo vals dat Sint hem maar gauw sax heeft laten spelen, want dat kan hij stukken beter.

Na de ontvangst voor het oude gemeentehuis konden de kinderen gisterenmiddag en vandaag handjes schudden in ’t Draaiboompje. Schoenen zetten mag vanavond, en uiteraard liedjes zingen, tekeningen maken, en voor het paard een wortel.

 

Veel volk op de been voor de komst van Sinterklaas.

Delen: