banner

Oisterwijkse hobbyisten: Angelina


In een serie over Oisterwijkse hobbyisten, vandaag ballerina Angelina:

Angelina op de dansschool (Foto Ber Beerendonk)

Hallo.. ik ben Angelina en ik ben 7 jaar.

Na 3 verschillende sporten, judo, turnen en zwemmen, heb ik nu mijn hobby en passie  gevonden in ballet. Ruim 1 jaar dans ik nu bij Danserswijk. Ik ben begonnen met klassiek ballet. Na een paar maanden wou ik graag ook  jazzballet erbij doen. Deze lessen krijg ik van juf Jasmijn.

In augustus ben ik ook modern erbij gaan doen, totaal anders… Maar heel leuk! Die les geeft Jessie. Wie weet kan en mag ik een keer Het Zwanenmeer van Tsjaikovski dansen. Als je van dansen houd… kom dan ook dansen bij Danserswijk! Super leuke dansschool. Met twee lieve eigenaren.

Groetjes Angelina

 

Angelina in de fotostudio (Foto: Ber Beerendonk)

Fotograaf

Na de succesvolle serie Markante Figuren in Oisterwijk, is Bèr Beerendonk begonnen om hobbyisten te fotograferen. Twee van deze foto’s worden, samen met een persoonlijk verhaal van de hobbyist, gepubliceerd in weekblad De Nieuwsklok en op de website van Oisterwijk Nieuws. Heeft u een leuke of aparte hobby? Meld u dan aan, stuur een mail naar berbeerendonk@kpnmail.nl
DTZ logo low

Delen: