banner

Oisterwijker bij The Voice (+Film)


‘Ik doe dit jaar mee aan The Voice of Holland en de eerste uitzending is aanstaande vrijdag om 20.30 uur op RTl4,’ aldus Jeroen Robben, zoon van de voor velen bekende  Herman en Ria Robben, welke jarenlang een dansschool hebben gehad in Oisterwijk.

Jeroen kreeg een verrassingsbezoek.

‘Ik heb muziektheater gestudeerd aan de Fontys Academie en aan het Conservatorium in Tilburg. De afgelopen tien jaar heb ik in veel musicals gespeeld zoals Dirty Dancing in Berlijn. In Nederland heb ik in de musicals Rent, Beauty and the Beast en de musical Hair gespeeld. Ook heb ik twee jaar gewerkt als lead zanger op de Holland Amerika lijn en de wereld rondgereisd.’

Een goed ervaren zanger dus, die nu mee mag doen aan The Voice, en via de audities een plek probeert te krijgen in de felbegeerde finale.

Jeroen met zijn voor veel Oisterwijkers bekende ouders.

‘Nu treed ik nog vaak op met The Jukeboxboys en deze winter ook weer in de Winterefteling. Op dit moment staat mijn musical carrière op een laag pitje, om mij volledig te focussen op mijn muziekcarrière. Ik hoop dat mijn deelname aan The Voice of Holland mij een zetje in de goede richting gaat geven.’

Vrijdagavond te zien, deze in Oisterwijk geboren bijna beroemde zanger…

 

Delen: