banner

Nieuwe prins voor Haaren


Rens van den Elsen is afgelopen zaterdagavond op de elfde van de elfde om elf over elf door de raadsleden van CV De Strûivenwéners gekozen tot prins Wéner de XXII van het Strûivendûrp. Dit gebeurde tijdens een geslaagde feestavond in café De Michel waar onder meer De Dorini’s een optreden gaven.

Een nieuwe prins in Haaren

De Prins heeft Frans van Woerkom en Frank Leussink gekozen tot zijn adjudanten die hem het komende carnavalsjaar bij gaan staan. Jorg Kuijpers is wederom gevraagd voor de functie van de Opperraad om de hele Raad van Elf in het gelid te houden. Het motto van Prins Wéner de XXII is: ‘Gij heurt erbij’

Rens is in het dagelijks leven redactiecoördinator voor diverse huis-aan-huisbladen in de regio Eindhoven en de Kempen. Hij woont met zijn vriendin in Haaren. Maar de 33-jarige dorstlustige hoogheid is opgegroeid in buurdorp Helvoirt. Enige controverse leverde dat wel op. Hij viert echter al sinds zijn jeugdjaren carnaval in Haaren (Strûivendûrp) en is ook al enkele keren prins geweest van de Raad van Dweilûf, bekend van de Willy Wally Dweiltoer. Ook binnen carnavalsverenigingen De Willies en later ’t Spul(t) heeft hij vele jaren actief meegedaan aan het lokale carnavalsleven.

Delen: