banner

Gehandicapte jongeman krijgt spontaan driewieler aangeboden


Deze week werd in Oisterwijk een driewieler gestolen.

Ziet u deze fiets? bel 0900-8844

De fiets is voor een jongeman met een lichamelijke beperking onmisbaar. De fiets is afgebeeld op de foto, kleur frame is blauw en opvallende chromen spatborden boven de achterste 2 wielen. Ziet u de fiets ergens? Help mee en zorg de de onverlaten gepakt worden, en deze jongeman zijn fiets terug krijgt!!  Bel: 0900-8844 Delen mag!!!

Hulp

Op facebook krijgt de jongeman veel hulp. Inwoners van Oisterwijk en ook buiten Oisterwijk delen het bericht massaal, om zo veel mogelijk aandacht te vragen voor deze laffe daad. Er is duidelijk veel medeleven.

Deze driewieler werd spontaan aangeboden.

Ook krijgt de gedupeerde zomaar spontaan een driewieler aangeboden. ‘Ik lees net op facebook dat in Oisterwijk een driewieler van een gehandicapte jongen is gestolen. Ik heb hier nog een oude staan.’

Inwoners proberen zo goed mogelijk te helpen, en dat mag gezegd worden, dat is super!

 

DTZ logo low

Delen: