banner

Doe mee en kijk mee hoe Oisterwijk Wandelt


Loop een eindje mee met Wandelgenootschap “Oisterwijk Wandelt” en bekijk de fotoserie van Leny!

Oisterwijk wandelt

Wat is er heerlijker dan een uur of anderhalf eens lekker te wandelen in de Parel van Brabant? We wandelen op een creatieve manier, genietend van de natuur in ons mooie Oisterwijk. Het gaat niet over lange afstanden, het gaat niet om de snelheid, het is gewoon genieten van de mooie plekjes die we tegenkomen, door de bossen en langs de vele vennen. Wandelen is goed voor alles. Het hart, de bloedvaten, bloeddruk, cholesterol, botten en spieren, gewicht en geheugen, ze gaan er allemaal op vooruit. En niet te vergeten: wandelen werkt mee aan een goed humeur.

Wandelt u met ons mee?

Elke dinsdag starten we om 14.00 uur bij Boscafé De Rode Lelie aan de Adervendreef 4a te Oisterwijk. Deelname is gratis. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@stichtingoisterwijkcentraal.nl of bellen met Yvonne Willems 06-83238371.

Foto’s

Leny van Schijndel liep afgelopen week mee, en heeft er een mooie fotoserie van gemaakt. u ziet wat u heeft gemist, maar volgende keer bent u gewoon weer welkom!

Delen: