banner

Dino al dertig jaar bij Sinterklaas in Moergestel


Nog een paar nachtjes slapen en dan zullen wij weer in het land zijn.

Na onze aankomst op zaterdag 18 november in de haven van Dokkum, komen wij zo snel mogelijk naar Moergestel. Eerst trekken we dan in een optocht door het dorp. De kinderen die een kaartje hebben gekregen, mogen op zaterdag of zondag naar ’t Draaiboompje komen om samen met ons een geweldig feest te vieren.

Dino bij de intocht van Sinterklaas in Moergestel

De Pieten gaan altijd heel graag mee naar Moergestel. Dino zal er dit jaar zelfs voor de dertigste keer bij zijn. Dit is erg lang, want dat betekent dat veel van jullie ouders al pepernoten van deze Piet kregen toen zij even oud waren als jullie nu. Wij denken dat Dino het erg leuk zal vinden als jullie een mooie tekening voor hem mee naar de intocht of ’t Draaiboompje brengen.

Sint en Pieten

 

 

Delen: