banner

Wildbeheer Moergestel viert Hubertusviering


In de prachtige herfstkleuren gestoken omgeving van Oirschot staat Maria kapel de Heilige Eik.Op zondag 5 november om 11.00 uur zal daar aan de Proosbroekweg 11 voor de zevende keer een Hubertusviering worden gehouden.

De Hubertusviering bij de Heilige eik in Oirschot.

De Hubertusviering bij de Heilige eik in Oirschot.

De WBE Moergestel e.o. en de jagers uit Oirschot en de Beerzen, nodigen jagers, boeren, burgers en buitenlui dan ook van harte uit. Breng eventueel uw paard, hond, en huisdier mee voor de zegening. Uiteraard zullen de borrel, de hupkes ( Hubertusbroodjes ) en een kop soep niet ontbreken. De jachthoornblazers zullen tijdens de dienst, en na afloop jachthoornmuziek ten horen brengen.

De gehele opbrengst van deze viering zal ten goede komen aan het RUNNINGTEAM. Deze zetten zich in voor ondersteuning aan kankerpatiƫnten.

Delen: